Nissan X-Trail

Nissan X-Trail – Nu er den her

Med dette nye skud på stammen har Nissan trukket på det veletablerede DNA, som kendetegner alle de tre tidligere generationer af X-Trail: et muskuløst design, fleksibel anvendelighed og avancerede 4×4-egenskaber. Den nye X-Trail vil kunne fås med enten fem eller syv sæder.

Takket være alliancens nye CMF-C-platform, som byder på en avanceret konstruktion, innovation og avanceret teknologi, vil den nye X-Trail endnu en gang sætte nye standarder i crossover-segmentet.

.

Privatleasing tilbud

I september måned har Nissan et helt særlig tilbud på privatleasing med spar 450 kr. om måneden ved privatleasing af enten Nissan Juke, Qashqai eller X-Trail.  

Et moderne og muskuløst design, som giver et robust, men moderne look

Både udvendigt og indvendigt afspejler den nye X-Trail bilens ånd – alsidig og eventyrlysten. Eksteriøret prydes af det flydende tag, V-motion-grillen og iøjnefaldende forlygter. Det er kombineret med muskuløse hjulkasser, der skiller X-Trail ud på vejen, aerodynamiske funktioner som eksempelvis “3D”-afdækninger til dækkene, et aktivt kølespjæld, som styrer luftstrømmen til motorrummet, en særlig udformning af A-stolperne, bundskjold, der styrer luftstrømmen under bilen, og et unikt “luftindtag”, som præcist leder luftstrømmen fra fronten til siderne af X-Trail.

Den nye X-Trail vil kunne fås i 10 karrosserifarver inkl. fem tofarvede kombinationer, så kunderne i alt kan vælge mellem 15 varianter.

 

 

Førsteklasses interiør

Advanced Nissan Intelligent Mobility-teknologierne er lige ved hånden for føreren, og det hele oser af komfort og kvalitet. Nye materialer i premiumklassen, intelligente funktioner og velovervejede detaljer styrker en kabine med banebrydende design og praktiske egenskaber hele vejen igennem.

Der har været stor fokus på gearvælgerens og knappernes ergonomiske og mærkbare kvalitet, så føreren oplever høj kvalitet.

Den øverste del af den flydende midterkonsol omfatter e-shifter-gearvælgeren, kontakten til valg af køreindstillinger, to drikkevareholdere og den 15 W trådløse opladningsmåtte til smartphones. Der er også et midterarmlæn til personerne på forsæderne, som også rummer et stort opbevaringsrum, og der er adskillige andre opbevaringsrum til for- og bagsædepassagerer – noget som kunderne altid sætter p

Auto-Centralen præsenterer den nye X-Trail

Se med her, og få en gennemgang af den nye X-Trail 7 personers model.

Få mere information om X-Trail

Få mere information om X-Trail

Billedegalleri for Nissan X-Trail

Book prøvetur i Nissan X-Trail

info@autocentralen.dk

98 10 20 30

Håndværkervej 10 9000 Aalborg