Nissan privatleasing

Nissan privatleasing

 

En stor del af Nissan modelprogram kan privatleases. 

Hos Auto-Centralen kan du privatlease de mest populære Nissan-modeller på fordelagtige vilkår. Du vælger mellem lav udbetaling eller lav ydelse, og slipper for at tænke på udgifter til service og reparation i hele leasingperioden. Samtidig skal du ikke bekymre dig om bilens værditab. For du afleverer bare nøglerne, den dag aftalen udløber, og kan så lease en ny Nissan at køre videre i.

Bilen er en stor, men nødvendig investering. Samtidig er det en risikabel en af slagsen, fordi det aldrig er til at vide, hvordan markedet for brugte biler udvikler sig i fremtiden. Derfor kan du ende med at stå med et stort værditab på bilen, den dag du skal sælge den brugt. I hvert fald hvis du køber den med en traditionel finansiering ved hjælp af et billån.

Nissan Leaf er en af Danmarks mest solgte
elbiler med gennemprøvet teknologi.

Nissan Ariya helt ny Cross-over på 100% el. Nu klar til prøvetur

Nissan Qashqai  opdateret med nyt design og moderne hybrid teknologi.

Nissan Juke  er helt sin helt egen med det opsigtsvækkende design og detaljer

Nissan leasing – slip for bekymringerne

Med en Nissan privatleasing-aftale på din nye Nissan Micra, Leaf, Juke, Qashqai og Ariya slipper du for at gå og bekymre dig om udviklingen på brugtbilsmarkedet.

Samtidig behøver du ikke tænke på løbende udgifter til service og reparation af din Nissan.

Alt hvad du selv skal sørge for, er at betale den grønne ejerafgift, bilforsikringen, dæk, brændstof eller strøm. Resten er inkluderet i leasingaftalen.

Så med en privatleasingaftale på din nye Nissan, ved du præcis, hvad det koster dig at køre i bilen i hele leasingperiode. Det giver ro på – både mentalt og i privatøkonomien.

Lav udbetaling eller lav ydelse

Samtidig har vi gjort det nemt for dig at styre leasingaftalens indvirkning på din privatøkonomi. Du kan nemlig frit vælge, hvorvidt du vil lægge en lav udbetaling eller have en lav månedlig ydelse.

Lægger du en højere udbetaling up front, kan du se frem til en lavere ydelse på bilen hver måned gennem hele leasingperioden.

Har du omvendt akut brug for en ny bil, men ikke pengene til at lægge en lige så høj ydelse, kan du også vælge den lave udbetaling. Det gør bilen lidt dyrere hver måned, men du kommer billigt ud at køre i en helt ny bil, og får løst dit kørselsbehov her og nu.

Så husk at være realistisk, når du vælger, hvor mange kilometer om året, leasing-aftalen skal inkludere. Og husk at lægge lidt ekstra til. For de fleste kører gerne en omvej hjem, for at få lidt mere kvalitetstid med deres nye Nissan bil.

Vær bevidst om dit kørselsforbrug

Når du skal vælge den rigtige Nissan leasing-aftale, er det vigtigt, at du har nogle meget præcise forventninger til, hvor meget du kommer til at køre.

For prisen på en leasingaftale afhænger af dit årlige kørselsbehov. For jo mere du kører, jo større bliver værditabet på bilen.

Derfor er det vigtigt, at du har en realistisk formodning om, hvor langt du kører om året. Samtidig er det en god ide at holde øje med den reelle kørselsbehov. Kører du mere end forventet, kan det altid betale sig, at få justeret aftalen. Så slipper du for en stor ekstraregning, den dag leasingaftalen udløber.

Få en Nissan leasing-aftale hos Auto-Centralen

Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge en Nissan leasing-aftale frem for at købe bilen på traditionelle vilkår.

Nissan leasing-aftalen løber over enten 12 måneder eller 36 måneder, og den dag aftalen udløber, kommer du bare ind, stiller bilen og lægger nøglen på disken. Så kan du eventuelt køre videre i en spritny Nissan eller en anden bil fra Auto-Centralen i Aalborg på en ny leasingaftale.

Kontakt os i dag, og kom ud at køre en ny Nissan med en leasing-aftale fra Auto-Centralen.