Honda Jazz

 

Den nye Honda Jazz serie

Den nye Jazz-serie er designet med en ren og homogen profil, der er aerodynamisk effektiv og ubesværet stilfuld. Hver detalje giver Jazz-modellen et smart, moderne look og en unik personlighed.

Ny i serien er Jazz Crosstar. Den er udviklet med en dynamisk, aktiv livsstil i tankerne og har en kontant, muskuløs stil med et karakteristisk kølergitter, slanke integrerede tagskinner og en hævet kørehøjde for at få lettere adgang og et bedre udsyn over vejen forude.
Beskyttende karrosserilister og mulighed for en flot karrosserifarve med to toner sikrer, at du altid ser godt ud, og det vandafvisende indtræk beskytter indvendigt, uanset hvad livet bringer.

Ny Hybridteknologi

Vores avancerede e:HEV-hybridteknologi opnår en enestående blanding af ubesværede køreegenskaber
og imponerende brændstoføkonomi. Den er designet til at give en lydhør, jævn og effektiv kørsel under alle omstændigheder. Den specialudviklede elmotor får dig i gang med et imponerende moment på 253 Nm, og den er koblet til en livlig 97 hestekræfters benzinmotor, som sikrer dit kørselsbehov. I den nye Jazz er den gode kørefornemmelse altid til stede.

e:HEV-teknologien er intelligent, fordi den konstant overvåger ydeevne og økonomi i din Jazz for at finde den bedst egnede kraftkilde. Derved kan bilen problemfrit levere den optimale energi ved automatisk at skifte mellem tre køretilstande: Ren motorkraft, hybrid eller helt elektrisk kørsel

Behagelig kabine

Kabinen til den nye Jazz og Jazz Crosstar er smuk og enkel og utrolig komfortabel med bløde materialer og tydelige skærme. Med en ny 7″ digital førerskærm og 9″ Honda CONNECT touchskærm kan du let og hurtigt få vist vigtige oplysninger.
Den uforlignelige følelse af plads forstærkes af det slanke instrumentbræt med ergonomisk designede kontrolelementer og et bredt, uhindret udsyn over vejen.

Kabine med Magic Seats

Uanset hvad du bringer ind i dit liv, er der rum til det i den nye Jazz og Jazz Crosstar. Vores geniale Magic Seats giver dig den ønskede alsidighed, lige når du har brug for det.

Bagsæderne kan konfigureres på mange forskellige måder i én let bevægelse, så du får fleksibilitet til at medbringe næsten alt lige fra surfbrætter til små træer. De kan foldes ned og nå gulvet for at give ekstra lastplads eller vippes op, så du kan udnytte bilens fulde højde fra gulv til loft.

Få mere information om Jazz

Få mere information om Honda Jazz

Honda Jazz  udstyrsvarianter

Jazz Comfort

Til dem, der vil have et rummeligt
interiør med høje niveauer af
komfort og sikkerhed. 

 • Honda SENSING
 • ECON-tilstand
 • Magic Seats

Jazz Elegance

Til dem, der nyder lidt mere
luksus såvel som smidig,
hurtigtreagerende kørsel.

 • Honda CONNECT
 • Parkeringssensorer foran og bagpå ‘Stof/læderindtræk’

Jazz Executive

Til bilister, der er på udkig efter praktiske egenskaber
og ydeevne samt
førsteklasses funktioner.
 • Alle Elegance-funktioner plus:
 • Tonede ruder
 • Nøglefri adgang og start
 • Læderrat med varme

 

Jazz Executive Style

Til bilister, der nyder hurtig
ydeevne, komfort og
alsidighed, med et strejf af stil.

 • Alle Executive-funktioner plus: 
 • Spejlkapper i Crystal Black Pearl
 • Sorte udvendige dørbeskyttelseslister med præget Jazz-logo
 • Unikke tofarvede 16″ alufælge

 

  Book prøvetur i Honda Jazz

  info@autocentralen.dk

  98 10 20 30

  Håndværkervej 10 9000 Aalborg