Honda personbiler

Honda personbiler

 

Auto-Centralen er Nordjyllands eneste Honda forhandler, hvor du finder alle de populære Honda modeller. Du finder populære modeller som den mindre Honda E, der kører på 100% el til den populære Honda CR-V.

Selvfølgelig har vi også altid et stort udvalg af brugte Honda modeller på lager, og skal din Honda på værksted, klarer vi også den.

En stor del af Hondas modelprogram kan privatleases, og når din Honda skal forsikres, kan vi tilbyde attraktive løsninger gennem Techo Forsikring. Se mere her

Honda e 
100% elbil, der med nyt banebrydende design både udvendigt og indvendigt samt helt ny “grøn” teknologi byder helt nye og innovative transportløsninger

Honda Jazz

Glæd dig til at opleve den helt nye Honda Jazz og Jazz Crosstar begge med helt nye Hybrid motorer og nyt design

Honda e:Ny1
Nu fra kun 255.000 kr.
Hondas første fuldelektriske SUV  med et 68 kWh batteri, der tilbyder en rækkevidde på op til 412 km på en enkelt opladning. 

Honda Civic 

Det helt nye og smarte design og den strømlinede stil viser vejen for næste generation af Civic med rene konturlinjer, der giver en slank og sportslig silhuet. 

Honda HR-V: . En energisk, selvopladende hybrid, der leverer en forfriskende køreoplevelse via en unik og smart e:HEV-drivlinje.  

 

Honda CR-V:  Fås både med benzinmotor og med hybrid motor. Verdens bedst sælgende SUV er blevet omdefineret, omfortolket og redesignet.