Honda privatleasing

Honda privatleasing hos Auto-Centralen i Aalborg

Hos Auto-centralen kan du vælge mellem privatleasing eller traditionel finansiering af din nye Honda. Vælger du privatleasing, slipper du samtidig for at tænke på service og vedligeholdelse på din Honda i hele leasingperioden. Samtidig risikerer du ikke et unødigt højt værditab på bilen, fordi brugtvognsmarkedet har udviklet sig uheldig. Du kører bare ned, og afleverer bilen og nøglerne, den dag leasingperioden er forbi.

Se prisliste her

De færreste kan undvære en bil, hvis de skal have hverdagen til at hænge sammen. Særligt hvis du bor uden for de store byer.

 

 
 

Men at købe en ny bil, er en risikabel investering. Særligt hvis du få finansieret bilen ved et lån. For det er aldrig til at forudse, hvordan brugtbilsmarkedet udvikler sig, og der skal ikke meget til, før det kan mærkes på brugtbilsprisen.

 

Honda e 
100% elbil, der med nyt banebrydende design både udvendigt og indvendigt samt helt ny “grøn” teknologi byder helt nye og innovative transportløsninger

Honda Jazz

Glæd dig til at opleve den helt nye Honda Jazz og Jazz Crosstar begge med helt nye Hybrid motorer og nyt design

Honda Civic  
Hondas e:HEV fuld hybridteknologi kan køre lydløst på ren elektrisk kraft og levere op til 315 Nm drejningsmoment – hvilket en mild hybrid ikke kan.

Honda HR-V: En energisk, selvopladende hybrid, der leverer en forfriskende køreoplevelse via en unik og smart e:HEV-drivlinje.

Honda CR-V:  Fås både med benzinmotor og med hybrid motor. Verdens bedst sælgende SUV er blevet omdefineret, omfortolket og redesignet.