Nissan Ariya

Nissan Ariya – Nu er den her

Oplev en ny elektrisk styrke. Kom ind i en ny æra med 100 % elektriske coupé-crossoverpræstationer, -design og -egenskaber.

Et helt nyt univers

Træd ind i ARIYA-universet, og du vil aldrig ønske at kigge dig tilbage. Mere end en 100 % elektrisk coupé-crossover – ARIYA er det ultimative udtryk for Nissan Intelligent Mobility. Uanset hvilken version af ARIYA du vælger, er køreoplevelsen silkeblød, støjsvag og helt igennem kraftfuld takket være Nissans gennemprøvede og hele tiden videreudviklede batteri og drivlinjeteknologier til elbiler.

ARIYAs skønhed stikker dybere. Bilen er en 100 % elektrisk coupécrossover, som fås med fire forskellige personligheder og dermed appellerer til tre forskellige typer af førere. Der findes en ARIYA, som passer lige til dig, hvad enten du vil have rendyrket køreglæde, egenskaber til at køre på eventyr eller lang rækkevidde – eller noget midt imellem

 

 

Bare tag plads

Bare tag plads
Tag plads i en lounge, som bringer dig fra 0-100 km/t på helt ned til 5,1 sek. Med en flad bund og en afslappet åbenhed i kabinen er interiøret en helt nye oplevelse for en bil. Den er også et perfekt paradoks – en rummelig og afslappende kabine, som er lige komfortabel, uanset om bilen
holder stille eller er i bevægelse. Sæderne med inspiration fra astronauternes vægtløse tilstand giver god støtte ved dynamisk kørsel i denne højtydende elbil, men de er alligevel komfortable nok til, at man gerne vil sidde i bilen og slappe af i pauserne.

 

Luksus for alle pengene

Ariya – Nissans første helelektriske crossover-SUV – byder på kraftfuld acceleration og jævn, støjsvag drift samt et interiør med en indbydende, luksuriøs lounge-agtig atmosfære

Få mere information om Ariya

Få mere information om Ariya

Nissan Ariya udstyrsvarianter

ARIYA ADVANCE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde**
Det ideelle valg for familier med daglig bykørsel, der sommetider tager på udflugt i weekenden. Med en rækkevidde på op til 403 km og standardudstyr som trådløs oplader til smartphones, varmepakke (rat, forsæde og forrude), ProPILOT med Navi link*, 360 graders kamera, to store 12,3″ skærme med swipe funktion, elektrisk bagklap samt meget meget mere. Effekt: 160 kW / 215 HK og tophastighed på 160 km/t.

Pris fra 366.900 Kr.

 

ARIYA EVOLVE 87 KWH (2WD) – 520 km rækkevidde**
Denne ARIYA er perfekt til personer, som skal køre længere strækninger, da den har en rækkevidde på op til 520 km. Det er samtidigt en topudstyret version med standardudstyr udover ADVANCE, som f.eks. panorama glastag, head-up display, BOSE® anlæg, ProPILOT Parkeringsassistent*, ventilerede forsæder med køl og varme samt meget mere. Effekt: 178 kW/ 239 HK, 300 Nm drejningsmoment.

Pris fra 445.900 Kr.

ARIYA EVOLVE e-4ORCE (4WD) 87 KWH – 493 km rækkevidde**
Få det bedste fra begge verdener – en lang rækkevidde kombineret med de praktiske fordele ved firehjulstræk med e-4ORCE-teknologi der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Samme topudstyr som på EVOLVE 2WD. Effekt: 225 kW /302 HK, 0-100 km/t på 5,7 sek, 600 Nm drejningsmoment en tophastighed på 200 km/t og 1.500 kg på krogen.

Pris fra 480.684 Kr.

Book prøvetur i Nissan Ariya

info@autocentralen.dk

98 10 20 30

Håndværkervej 10 9000 Aalborg