Nissan Interstar

 

Nissan Interstar – Mange muligheder

 

Den nye Nissan INTERSTAR byder på adskillige tilpasninger – blandt de største udvalg i sin klasse – som passer til din virksomheds specifikke behov. Vælg mellem allerede tilgængelige, Nissan-godkendte tilpasninger eller mere skræddersyede tilpasninger fra en af Nissans godkendte specialister. 

Tilpasset, fokuseret og klar til at køre. Ny Nissan INTERSTAR kan tilpasses en række specialiserede formål. Med sit lave og solide chassis er den en ideel platform for en af vores alsidige tilpasninger, standard eller skræddersyet.

Kontor på farten

Udover et stort, alsidigt lastrum byder den nye Nissan INTERSTAR også på en rummelig, praktisk og opkoblet kabine, der bliver dit kontor på farten. Så kan du holde styr på hele din forretning, uanset hvor dine veje fører dig hen.

Med kabinens vifte af smarte funktioner, der passer på de små (og store) ting, kan du hele dagen holde fokus på det, du er bedst til.

 

Alsidig styrke til dig

Den nye Nissan INTERSTAR er tilgængelig i tre forskellige drivliner 150 hk, 160 hk til 180 hk [1] og med mulighed for enten for- eller baghjulstræk. Motor og drivline byder på utrolig alsidighed samtidig med vores nyeste teknologier til at reducere brændstofforbrug og udledning, herunder Start/Stop-teknologi

For- eller baghjulstræk

Forhjulstræk

Forhjulstræk har fordelen ved lavere egenvægt og forbedret brændstoføkonomi. Hvilke giver bedre plads til større nyttelast og nemmere lastning.

 

 

Baghjulstræk

Baghjulstrækket er det traditionelle valg for tilpassede karrosserityper med chassis-kabine. Hvis du håndterer tungere gods, er der også mulighed for dobbelte hjul for bedre træk.

Få mere information  Interstar

Få mere information om Primastar

Kontakt vores erhvervskonsulenter og hør mere om Interstar

info@autocentralen.dk

98 10 20 30

Håndværkervej 10 9000 Aalborg