Erhvervssalgschef til Auto-Centralen Aalborg

Har du gode kommunikationsevner og mestrer du opsøgende salg i “marken”, er det lige dig, vi søger! 
Auto-Centralen er beliggende i Aalborg og er autoriseret forhandler af Nissan og Honda. Vi ønsker at fortsætte og styrke vores position inden for erhvervssalg i og omkring Aalborg, og søger derfor en erhvervssalgschef.

Din profil og dine arbejdsopgaver:

  • Du har beskæftiget dig med salg inden for autobranchen i nogle år og kender de vigtigste og basale salgsværktøjer inden for erhvervssalg.
  • Du har evnen til at lytte og kommunikere med mennesker i en travl hverdag.
  • Du arbejder selvstændigt og er absolut klar til opsøgende salg. Du tilrettelægger selv din hverdag og besøger nye og potentielle kunder i vores distrikt.
  • Du er fortrolig med at kunne tilbyde vores kunder de rette finansieringsløsninger.
  • Du kender til opbygningsmuligheder og er en god sparringspartner for kunderne.

Om jobbet:

Opgaven løftes i tæt samarbejde med vores salgschef, som du kan sparre og erfaringsudveksle med. Er du bosiddende i området, vil det være en stor fordel, da du måske allerede har opbygget et netværk til virksomheder.

Dit primære mærke vil være Nissan, men du vil også have adgang til “fremmede mærker” af næsten nye varevogne. Vi tilbyder en fast attraktiv lønpakke med provision, samt naturligvis pension og sundhedsforsikring, ligesom telefon og PC stilles til rådighed. Lysten til at være opsøgende, kommunikativ og selvkørende inden for salget er altafgørende for os, samt at du er villig til at investere tiden i at få målsætninger til at lykkes.

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt til
Indehaver Peter Kjærsgaard: pdk@dytdyt.com.
Har du spørgsmål, kan du kontakte Peter Kjærsgaard på telefon 20 70 09 09.

Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.